Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Külm tomatisupp basiilikuga

Argitoidud

Külm tomatisupp basiilikuga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Tomat
1 dl Tomatimahl
1 tk Küüslauguküüs
2 sl Oliiviõli
5 lehte Basiilik
Must pipar
Meresool
1. Tee tomatisse noaga väikesed ristid ja tõsta tomatid kuuma vee sisse.
2. Tõsta kuumast veest tomatid külma vee sisse ja kui tomatitel on koor lahti löönud, siis koori need.
3. Tükelda tomatid väiksemaks ja lisa koos teiste komponentidega kannmikserisse ning püreesta.

HEA TEADA!
* Tomatisupi maitse sõltub paljugi tomatist ja viljade magususest, hapukusest jms. Lisa vajadusel maitse järgi veidi hapet (sidrunimahla) ja magusust (suhkrut).

* Võid supi ka varem valmis teha ja külma asetada ning vahetult enne serveerimist uuesti korra saumikseriga või kannmikseris läbi püreestada. 

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette