Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsapannkoogid

Argitoidud

Suvikõrvitsapannkoogid

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui valmivad omamaised suvikõrvitsad, armastan teha neist väikseid pannkooke. Söön neid lihtsalt niisama otse pannilt või koos hapukoore või kodujuustukastmega.

20-40 min

Retsept
500 g Jämedalt riivitud suvikõrvits
1 tk Sibul (väike)
3 sl (Täistera)nisu- või speltajahu
4 tk Muna
Sool
2 sl Hakitud lehtpetersell
Võid või õli praadimiseks
1. Riivi koorega suvikõrvitsad ja sibul jämeda riiviga, pigista vesi välja.

2. Lisa riivitud ainetele munad, hakitud petersell ja jahu.

3. Sega ühtlaseks tainaks ja maitsesta soolaga.

4. Kuumuta pannil või või õli, tõsta sinna väiksed tainakuhjad ja prae küpseks.

5. Söö kohe soojalt!

KOMMENTAARID

Liina 20.aug 2017 09:59
Väga mõnusad ja kerged! Mul ei olnud sibulat, panin selle asemel rohkem ürte ja küüslaugusoola. Lõpptulemus oli väga hea. Proovin kindlasti ka koos sibulaga.
jooneratas 24.sept 2014 17:22
Tainas sai küllalt vedel ja otsustasin selle hoopis koogivormiga ahju panna. Aga tulemus oli suurepärane. Sibula asemel kasutasin porrulauku ja lisasin ka küüslauku.
Tea 12.aug 2014 10:04
Kasvatan ise suvikorvitsaid ja sööme neid palju. Minulegi maitsevad pannkoogid koige enam. Olen juurde riivinud veel porgandit ja pressinud kuuslauku.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga