Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Munasoust suitsulihaga

Argitoidud

Munasoust suitsulihaga

Epp Mihkels Vanaemade kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiire argipäevakaste esimeste suviste kartulite kõrvale. Maitseb eriti hästi siis, kui lisandiks on värske hapendatud kurk.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Läbikasvanud suituspeekon
1 tk Keskmine sibul
1 spl Nisujahu
2 kl Piim
4 tk Muna
Sool
1. Lõigata peekon kuubikuteks ja hakkida sibul peeneks. Praadida peekonit, kuni rasv eraldub ning liha hakkab kergelt pruunistuma.

2. Tõsta kolmandik kõrvale ja hoida soojas. Lisada pannile jäänud peekonile hakitud sibul ning praadida see klaasjaks.

3. Puistata juurde jahu ja pruunistada pidevalt segades. Seejärel kallata hulka piim ja lasta keema.

4. Kloppida munad lahti ning lisada keevale soustile, samal ajal segades. Kaste peab jääma mõnusalt paks, aga mitte nagu puder. Vajadusel panna juurde piima ja kuumutada läbi.

5. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerimisel riputada peale hakitud murulauku ning kõrvale tõstetud peekonikuubikuid.

KOMMENTAARID

etsa 09.juuni 2015 23:54
soust on venelastel,,eestlas-
tel on kastmed !!!
Kellamees 09.juuni 2015 10:06
Mis, keskmine vaid 3,97 !? Alla 5 hindeks ei pane, minu lemmik ! Ainult, et siin lisatakse klopitud muna keevale piimale, meie aga munad kloppisime piima sisse ja siis keema..... No proovime siis järgmine x teisiti.... Suitsuliha asemel voib ka ehtsat talu soolapekki....,MMMM kui hea !!!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga