Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pohladega böfstrooganov

Argitoidud

Pohladega böfstrooganov

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

Retsept
portsjonile
300 g Veiselihast ribad
1 spl Nisujahu
1 tk Suur sibul
Õli praadimiseks
250 ml Köögiviljapuljong
200 ml Punane vein
150 g Pohlad
2 tl Suhkur
1. Haki sibul. Kuumuta õli, prae selles sibulad klaasjaks ning pruunista pannil ka liharibad koos jahuga. Kalla juurde puljong ja vein. Hauta madalal kuumusel umbes tund.

2. Purusta pohlad suhkruga ja lisa kastmele. Hauta veel 15 minutit. Vajadusel maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kartulipudru ja hakitud peterselliga

HEA TEADA!
Kui pohlavarud on otsas, siis kasuta jõhvikaid

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette