Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Spinatipasta seedermänniseemnetega

Argitoidud

Spinatipasta seedermänniseemnetega

Kaie Mei Maccheroni! Sööjad ootavad pastat!
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Laan
Pealtnäha lihtsa pastaroa krooniks on isevalmistatud spinatipasta. Loomulikult õnnestub selle retsepti eeskujul valmistada ka tööstuslikult valmistatud versioone, sest seedermänni- või piiniaseemned sobituvad mistahes pastaga. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
150 g Spinatipasta tainas
2 spl Extra vergine oliiviõli
60 g Seedermänniseemned
1 dl Parmesan
1. Pane pasta keema soolasesse vette. Arvesta, et värske pasta keeb üksnes 2–3 minutit.

2. Samal ajal rösti seedermänniseemned kuival pannil ühtlaselt kuldseks.

3. Tõsta juurde valmis pasta, lisa juust, õli ja nii palju pastakeeduvett, et saaksid paraja mahlasusega pastaroa.

4. Sega hästi läbi ning serveeri eelsoojendatud taldrikutelt. Soovi korral täienda maitset veel õliga. Naudi kohe.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes