Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vürtsine pastinaagi-läätsesupp

Argitoidud

Vürtsine pastinaagi-läätsesupp

Pille Enden Taimetoidud kõigile
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Parajalt vürtsika supi võid püreestada või jätta selle ka tegemata – maitsev saab see mõlemal moel. Karripastat, mis vürtsise maitse annab, võid lisada rohkem või vähem, just nii, kui teravat suppi soovid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
2 spl Karripasta
2 tk Pasinaak
140 g Punased läätsed
1 l Köögiviljapuljong
Sool
Kreeka või Türgi jogurt serveerimiseks
1. Haki sibul ja kuumuta koos karripastaga poti põhjas paar minutit.

2. Koori pastinaagid ja riivi ning lisa koos läätsedega potti. Sega, kuni kõik on karripastaga ühtlaselt kaetud.

3. Kuumuta 2 minutit. Vala juurde puljong ja hauta 20 minutit, kuni läätsed on pehmed. Soovi korral püreesta.

4. Maitsesta soolaga. Serveeri Kreeka või Türgi jogurtiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes