Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Paks supp värske kapsa, redise ja krabinuudlitega

Argitoidud

Paks supp värske kapsa, redise ja krabinuudlitega

Tiina Lebane Külmad soolased ja magusad suvesupid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristi Metsa
Eriti värskendav supp, mida võid valmistada juba kevadel, kui müügile saabub esimene värske kapsas. Olenevalt sellest, kui palju keefirit ja maitsestamata jogurtit lisad, võid tulemust nimetada kas supiks või kördiks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Värske kapsas
12 tk Redis
200 g Krabinuudlid
3 dl Keefir
3 dl Vedelam maitsestamata jogurt
0.5 tl Sool
1 tl Sidrunipipar
0.5 tl Suhkur
Värske murulauk või till
1. Tõmba kapsas juurviljakoorijaga peenikesteks ribadeks. Kui kasutad talvist kapsast, sega kapsaribad soolaga läbi ja lase 10 minutit seista ‒ nii muutub talvine kõva kapsas pehmeks ja mahlaseks. Värske kapsas soolaga pehmenemist ei vaja.

2. Puhasta redised (koorida ei ole vaja), lõika väikesteks tükkideks ja pane koos krabinuudlitega kapsaribadele.

3. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga ning sega hulka keefir ja maitsestamata jogurt. Kontrolli maitset ning lisa vajadusel soola ja pipart.

4. Haki peale värsket murulauku või tilli ja söö kohe.

KOMMENTAARID

Teine varjant 08.juuni 2015 22:38
Tegin seda jääsalatiga. Suurepärane maitse.
hille karus 05.juuni 2015 11:17
väga maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes