Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Miniomletid naadiga

Argitoidud

Miniomletid naadiga

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 peotäis Naat
3 tk Muna
1 spl Riccotta
Roheline sibul
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
1. Loputa naat ja haki peenemaks. Haki ka rohelised sibulad

2. Klopi munad lahti ja maitsesta soola-pipraga.

3. Sega muna hulka ricotta, hakitud naat ja sibul.

4. Kuumuta pannkoogipannil õli ja prae selles väikesed omletid.

HEA TEADA!
Sama retsepti järgi võid teha ka klassikalist ülepanniomletti. Soovi korral võid munasegu hulka lisada naati, umbrohust võib vaid võilill liiga kibedaks jääda. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes