Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Köögiviljasupp nõgesega

Argitoidud

Köögiviljasupp nõgesega

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 peotäis Nõges
2 tk Väike kartul
Roheline sibul
500 ml Köögiviljapuljong
4 tk Vutimuna

1. Haki kartulid kuubikuteks.

2. Lase puljong keema ja lisa kartulid, kuni need on peaaegu pehmed.

3. Kupata nõgeselehed ja lisa supi hulka.

4. Haki sibulapealsed ja lisa samuti supile.

5. Vahetult enne valmimist lisa supi hulka ettevaatlikult vutimunad ja lase munavalgel kalgenduda.

HEA TEADA!
Sellist lihtsat suppi võid täiendada näiteks vitamiiniküllasega spinatiga. Tummisema tulemuse saamiseks võib lisada ka frikadelle, liha, riisi jms. Vastavalt sellele, millist keedumuna armastad, lase supil ka pärast muna lisamist keeda. Liiga kõvaks ei tasu aga muna keeta.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga