Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Praelest ja värskelt marineeritud kurgi salat

Argitoidud

Praelest ja värskelt marineeritud kurgi salat

Ants Uustalu Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jüri Seljamaa
Retsept
1 tk Lest sööja kohta
SALAT
Keedetud värsked kartulid
Värskelt marineeritud kurk
Karulauk
Redis
Õli
Sool
Must pipar
1. Määri lest õliga ja maitsesta soola-pipraga. Prae pannil mõlemalt poolt ja pane 3 minutiks 180kraadisesse ahju.

2. Salati tarvis lõika kartulid neljaks, kurk ja redis ribadeks, tükelda karulauk. Sega need kokku, piserda õliga, maitsesta soola-pipraga ning serveeri lestaga.

KOMMENTAARID

Kena lest 21.juuni 2015 15:18
Kõige parem lest on kergelt soolatud ja kuivatatud (tahenenud), siis lõikad terava noaga 4-5 mm. ribad. VÄGA hea. Praetult on lest ka väga hea.
Hei 20.juuni 2015 23:46
kas kartulit peab keetma või praadima ?
mari 20.juuni 2015 08:44
Esiteks korraliku lesta aeg veel nii kaugel, augustis on meie lest hea, söödav ja, et pipraga lesta maitsestada tundub kahtlane. Ehtne praelest ei vaja peale tiba soola küll midagi.Tänan siiski ja proovin juuli lõpus-augustis selle retsepti ära.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes