Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastmega

Argitoidud

Suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastmega

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Rukkikukkel või võileivatasku
200 g Puhastatud kuumsuituskala
8 tk Redis
Lehtsalat või salatiroheline
KASTE
100 g Toasoe toorjuust
1 dl Hakitud ürdid (murulauk, till, petersell, basiilik)
1 sorts Sidrunimahl
0.5 tl Sool
1. Määri (soovi korral röstitud) kuklipoolikutele pisut kastet, pane peale salatileht või peoga salatirohelist ja muud komponendid. Kuhja otsa tõsta supilusikaga kastet, kata mõne salatilehega ja aseta peale teine kuklipoolik

2. Kastme valmistamiseks vurista komponendid saumikseriga ühtlaseks kastmeks

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana