Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsasupp

Argitoidud

Suvikõrvitsasupp

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 spl Õli
1 tk Sibul
1 tk Porgand
2 tk Küüslauguküüs
Tüümian
1 l Kanapuljong
1 kl Kuiv valge vein
500 g Suvikõrvits
100 ml Rõõsk koor 35%
Münt
1. Viiluta köögiviljad ja pane puljongisse keema.

2. Kui köögiviljad on pehmed, purusta need saumikseri abil.

3. Lisa supi hulka vein, ürdid ja rõõsk koor ning lase supp uuesti keema. Maitsesta vajadusel veel soola ja mündiga.

HEA TEADA!
Serveeri suppi kas krevettide või rannakarpidega. Võid supi valmistada ka lahjema kohvikoorega, siis jääb konsistents vedelam ja ka kaloreid saad vähem. Kasuta supis kvaliteetset kuiva valget veini, päris magus vein sellesse suppi ei sobi. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga