Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvine kanasalat punasesõstrakastmega

Argitoidud

Suvine kanasalat punasesõstrakastmega

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sõstarde valmimise ajal saad peret ja sõpru üllatada maitsva värske salatiga, mille teeb põnevaks punastest sõstardest kastme ja valgehallitusjuustu imehea kooslus. Puista sõstraid ka salatile

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 peotäit Värske rukola
250 g Kirsstomatid
2 tk Värske kurk
1 peotäis Väikesed brokoliõisikud
120 g Camemberti juust
2 tk Kanafilee
0.5 tk Sidrun
Sool
Must pipar
1 peotäis Punased sõstrad kaunistuseks
SÕSTRAKASTE
0.5 dl Külmpress-oliiviõli
1 tl Dijoni sinep
2 tl Vedel mesi
1 dl Punased sõstrad
Sool
1. Sega sauseguriga kokku kastmeained, jäta ootele.

2. Pese ja kuivata rukola. Laota salativaagnale. Poolita kirsstomatid, koori ja tükelda kurgid. Laota koos brokoliõisikutega rukolapadjale.

3. Küpseta kanafileed pannil, maitsesta soola ja pipraga. Pigista soovi korral sidrunist mahla peale. Lase jahtuda ja tükelda.

4. Laota koos sektoriteks lõigatud juustuga vaagnale. Nirista peale kaste ja puista üle sõstardega. Naudi kohe.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana