Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Majonees

Retsept
2-3 tk Munakollane
Sinep
1 tk Pressitud küüslauguküüs
300 ml Kreeka pähkli õli
300 ml Oliiviõli
0.5 tk Värskalt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
1. Alusta munakollaste vahustamisega (parim oleks kasutada püstmikserit), paari minuti pärast lisa sinep ja küüslauk, siis hakka tasapisi lisama õli. Kogu õli lisa umbes 20 minutiga võimalikult väikeste kogustena, et majonees ei läheks tükki ja tekstuur jääks kreemjas.

2. Lõpuks lisa sidrunimahl ja sool-pipar.

Hea teada!
Jälgi, et ained oleksid enne vahustamist saavutanud toatemperatuuri.

Märksõnad

habermartmajonees

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga