Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kurgisalat paprika ja sibulaga

Argitoidud

Kurgisalat paprika ja sibulaga

Pille Enden Kurk salatisse ja purki
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

20 minutit + 2‒3 päeva maitsestumiseks

Retsept
1 kg Lühike kurk
250 g Sibul
150 g Paprika
MARINAAD
1 dl Valge veini äädikas
1 dl Suhkur
0.5 spl Meresool
1 spl Sinepiseemned
0.5 tl Kurkum
4 dl Vesi
1 l

1. Koori ja viiluta kurgid. Lõika kooritud sibul ratasteks ja paprika viiludeks. Tõsta kõik purkidesse.

2. Mõõda marinaadiained kastrulisse ja keeda 5 minutit. Vala kuumalt purkidesse ja sule purgid.

3. Enne söömist hoia vähemalt 2‒3 päeva külmkapis.

Säilib paar kuud.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes