Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toortatrapuder parmesani, oliiviõli ja soolahelvestega

Argitoidud

Toortatrapuder parmesani, oliiviõli ja soolahelvestega

Tuuli Mathisen Kiired hommikusöögid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Toortatar on hommikupudruks väga maitsev ja ühtlasi ka tõeliselt tervislik valik. Toortatart söövad sageli ka need, kellele muidu tavaline tatar ei maitse ‒ eriti siis, kui nad ei tea, et tegemist on tatraga. Et tatras sisalduvad kasulikud ained säiliksid võimalikult hästi, võib kasutada keetmise asemel pikka leotamist ja siis tatart enne söömist veidi soojendada.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 dl Toortatar
Soolahelbed
Oliiviõli
Parmesan
1. Pane tatar eelmisel õhtul likku. Kalla sellele peale nii palju vett, et tatar oleks üleni kaetud.

2. Hommikul loputa tatart voolava veega ja nõruta.

3. Tõsta kastrulisse ja kuumuta umbes 40 kraadini ‒ nii säilivad tatra kasulikud omadused eriti hästi.

4. Nirista peale oliiviõli ning puista üle soolahelveste ja riivitud parmesaniga. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes