Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Nuudlikotletid kõrvitsa ja juustuga

Argitoidud

Nuudlikotletid kõrvitsa ja juustuga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vahelduseks tavapärasele pastaroale võid valmistada nuudlitest krõbedad kotletid, saad ära kasutada ka järelejäänud keedunuudleid. Kõrvale passib värske salat.

40-60 min

25 minutit + 10–15 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
200 g Nuudlid
500 g Kõrvits
2 spl Õli
2 tk Muna
30 g Riivitud parmesani juust
6 spl Kodujuust
Hakitud pune
Sool
Must pipart
Praadimiseks õli
1. Lõika kõrvits viiludeks, nirista peale õli ja küpseta 220-kraadises ahjus 10–15 minutit. Purusta kahvliga.

2. Keeda nuudlid al dente. Nõruta, vala üle külma veega ja jahuta. Sega hulka kõrvits, munad, riivjuust ja kodujuust.

3. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud pune. Vormi kotletid ja prae pannil õlis 6–7 minutit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga