Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aasiapärane punase kapsa salat

Argitoidud

Aasiapärane punase kapsa salat

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kaunilt punane krõmps kapsasalat maitseka taipärase kastmega on sobiv lisand liha- või kalaroogade kõrvale, nii argikui ka peolauale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Punane kapsas
1 tk Suur porgand
2 tk Sibul
1 punt Koriander või petersell
KASTE
2 tk Värskelt pressitud laimi mahl
3 spl Kalakaste
3 spl Suhkur või mesi
3 spl Neutraalse maitsega õli
1 tk Punane tšilli
SERVEERIMISEKS
3 spl Hakitud soolapähklid
1. Sega kastmeaineid, kuni suhkur või mesi on lahustunud.

2. Eemalda kapsal südamik ja lõika kapsas peenteks ribadeks.

3. Koori porgand ja riivi jämeda riiviga. Haki sibulad peeneks. Haki koriander või petersell.

4. Sega köögiviljad kastmega ja puista serveerides üle hakitud pähklitega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga