Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mahlane karask ricotta’ga

Argitoidud

Mahlane karask ricotta’ga

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Võrreldes leivaga on karaskit imelihtne valmistada. Sega ained kokku, küpseta valmis ning soojast karaskist või või meega võib saada sinu iganädalane mõnus harjumus

40-60 min

Retsept
portsjonile
125 g Ricotta-kohupiim
2 dl Hapupiim
1 tk Muna
0.5 tl Sool
1 spl Mesi
2 tl Sulatatud või
2.5 dl Odrajahu
1 tl Sooda
1 dl Grahamjahu
1. Sega kohupiim, keefir, munad, sool ja mesi. Lisa sulatatud või. Sega omavahel jahud ja sooda. Ühenda kuivained ja kohupiimasegu ning sega tainas ühtlaseks.

2. Kalla võiga määritud või küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 30–40 minutit. Karask maitseb kõige paremini samal päeval. Säilita jahedas ja õhukindlalt kaetuna.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette