Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Idamaised hakklihapallid

Argitoidud

Idamaised hakklihapallid

Lia Virkus Pähklipureja
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Põnevad tšillised veiselihapallid krõmpsude pähklite ja magusate rosinatega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
30 g Röstitud soolased india või maapähklid
30 g Rosinad
1 tk Sibul
400 g Veisehakkliha
100 g (Koorene) maitsestamata jogurt
1 tk Muna
Sool
1 tl Harissa
4 tk Petersellivars
3 spl Oliiviõli
0.5 tk Koorimata küüslauguküüs
1. Haki pähklid, rosinad ja sibul peeneks.

2. Sega hakkliha sisse koorejogurt, muna, hakitud sibul, rosinad, pähklid, soola ja 1 tl harissat. Haki hulka petersell, maitsesta veel soola ja harissaga ning sõtku läbi.

3. Vormi tainast märgade kätega 8–10 palli. Kuumuta pannil 3 sl õli ja prae pallid igast küljest küpseks. Prae juurde ka pool (koorimata) küüslauguküünt. Tõsta pallid pannilt.

4. Lisa pannile 125 ml vett ning keeda koos praerasva ja küüslauguga läbi. Serveeri palle salati ja leemega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga