Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ricottaga täidetud piprad

Argitoidud

Ricottaga täidetud piprad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pehmeks röstitud magus pipar kreemise täidisega on mõnus suutäis eelroaks või kergeks eineks.

20-40 min

20 minutit + 15 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
4 tk Punane pipar
400 g Ricotta
1 tk Muna
Petersell
Sool
2 tk Muna
1 dl Õli
1. Rösti pipraid 15 minutit 225-kraadises ahjus, tõsta kaussi, kata fooliumiga ja lase jahtuda. Eemalda pipardelt kest ja lõika keskelt pooleks.

2. Sega ricotta muna ja hakitud peterselliga, maitsesta soolaga. Tõsta igasse piprasse 2–3 sl ricottat ja suru tihedalt kokku. Klopi lahti muna, maitsesta soolaga.

3. Kasta piprad esmalt munasse ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes