Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Maailma parim keeks

Argitoidud

Maailma parim keeks

Hele-Mai Alamaa Toidud mida lapsed armastavad 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
See keeks läheb seistes aina paremaks. Ei ole seda häda, et pead ära sööma kohe, kui ahjust tuleb. Paki kaasa, kuhu iganes! Meil on sellest saanud rabas- ja külaskäimise keeks. Ei mäletagi, et oleks seda kodus söönud.

40-60 min

Retsept
2 tk Muna
2 dl Suhkur
1.5 dl Nisujahu
1 dl Mooniseemned
3 dl Mandlid
1.5 tl Küpsetuspulber
150 g Või
3 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1. Vahusta munad, lisa suhkur ja jätka vahustamist. Purusta mandlid blenderis, aga mitte päris jahuks, vaid lihtsalt väikesteks tükkideks.

2. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, mooniseemned ja mandlipuru. Sulata või ja pressi sidrunitest mahl välja. Kalla kõik kokku ja töötle ühtlaseks.

3. Soojenda ahi 170 kraadini ja küpseta umbes 50 minutit. Kui kipub kõrbema, kata fooliumiga.

See nagu ei olegi keeks, selline ... mahlane ja sidrunine ja moonikrõmpsuga. Hästi hea.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga