Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Risoto lillkapsaga

Argitoidud

Risoto lillkapsaga

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 dl Risotoriis
40 g Või
100 g Porru
1 tk Suur küüslauguküüs
250 g Lillkapsas
1 dl Valge vein
2.5 dl Puljong
40 g Riivitud suitsujuust
Must pipar
Sool
Tšillihelbed
1. Haki porru ja küüslauk peeneks. Sulata või pannil.

2. Lisa sulatatud võile porru ja küüslauk, riis ning lillkapsaõisikud.

3. Lisa vein ja keeda tasasel tulel, kuni see aurustub.

4. Seejärel lisa pool puljongist. Kui see on aurustunud, vala juurde ülejäänud pool.

5. Kui riis on peaaegu pehme, lisa suitsujuust ja hauta, kuni riis on täiesti pehme.

HEA TEADA!
Seda rooga võid serveerida nii lisandi kui ka pearoana. Kaunistada võid porru ja peekoniribadega.

KOMMENTAARID

katrin 08.nov 2016 18:22
Asendasin lillkapsa brokolikapsaga ja sai väga hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga