Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Baklažaani-sulugunirullid

Argitoidud

Baklažaani-sulugunirullid

Anni Arro Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Retsept
1 tk Keskmine baklažaan
Õli praadimiskes
Sool
Must pipar
Palsamiäädikas
1 tk Küüslauguküüs
150 g Sulguni juust
10 tk Basiilikulehed
1. Lõika baklažaan pikkupidi õhukesteks viiludeks ja prae pannil oliiviõlis mõlemalt poolt pruuniks. Aseta viilud paariks minutiks majapidamispaberile, et liigne õli eemalduks.

2. Tõsta baklažaan taldrikule, maitsesta soola, pipra, õhukeseks viilutatud küüslaugu ja vähese palsamiäädikaga.

3. Lõika juust kangideks ja aseta koos basiilikulehega baklažaaniviilu jämedamasse otsa. Keera rulli.

4. Nende rullide maitse on väga suvine ja puhas. Mulle meenuvad kohe mõnusad kerged lõunad väikese valge veini ja lõõmava päikesega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes