Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vaarika-pirnikook

Argitoidud

Vaarika-pirnikook

Angelica Udeküll Naisteleht+Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Muretainas
1 tk Suur pirn
200 g Mascarpone
3 tk Munakollane
3 spl Suhkur
1 peotäis Vaarikad
1. Suru muretainas ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud madalasse koogivormi.

2. Aseta ka tainale küpsetuspaber ja sellele raskuseks herned ning küpseta põhja 180 kraadi juures kümme minutit.

3. Viiluta pirnid ja laota eelküpsetatud põhjale.

4. Vahusta mascarpone suhkru ja munakollastega ning vala pirnidele.

5. Tõsta kreemi peale vaarikad.

6. Küpseta kooki 180 kraadi juures 20–25 minutit. Enne serveerimist lase koogil maha jahtuda.

HEA TEADA!
Ühe suure koogi asemel võid teha ka väiksemad korvikesed. Kui tundub, et koogi ääred ja ka pealmine osa tõmbuvad pruuniks, aga kook ise pole veel valmis, keera temperatuur madalamaks.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga