Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kapsaruudud

Argitoidud

Kapsaruudud

Kristina Efert Kapsatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Triin Raa

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Valge peakapsas
1 tk Peeneks hakitud suur sibul
3 spl Või
200 g Veisehakkliha (soovi korral)
2 dl Veiselihapuljong
2 pl Tomatipasta
150 g Riivitud saida valge juust
1 dl Piim
2 tk Muna
Sool
Must pipar
Tabasco kaste (soovi korral)
1. Eemalda kapsa välimised lehed ja lõika kapsas ribadeks.

2. Sulata pannil või, lisa supilusikatäis õli ja hauta sibul klaasjaks. Lisa hakkliha (soovi korral) ja pruunista see pannil kergelt. Seejärel vala juurde kapsaribad ja puljongis lahustatud tomatipasta ning hauta umbes 10 minutit või kuni kapsas on pehme ja vedelik aurustunud. Jahuta ning maitsesta.

3. Laota kapsasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale riivitud juust. Löö kausis munad lahti, lisa piim, maitsesta ja vala segu kapsale. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–45 minutit. Enne serveerimist jahuta küpsetis ning lõika see ruudukujulisteks tükkideks.

KOMMENTAARID

Rinka 22.märts 2017 11:12
Väga mõnus retsept! Tegin hakklihata ja lisasin 3 muna. muna ja piima mass teeb roa kenasti tahkeks alt ja tekib täiesti plaadipiruka efekt aga ilma jahu kasutamata!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga