Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tagurpidi peedipirukas fetajuustuga

Argitoidud

Tagurpidi peedipirukas fetajuustuga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
500 g Noored peedid
Oliiviõli
Rosmariinioks
5 spl Sibulamoos
150 g Fetajuust
500 g Pärmilehttainas
Sool
Must pipar
1. Pese peedid hoolikalt, lõika veerandikeks ja vala üle oliiviõliga. Pista sekka paar oksa rosmariini ja küpseta 180 kraadi juures u 25 minutit, kuni peedid pehmed.

2. Koori peedid ja lõika sektorid pisut õhemateks viiludeks. Sega peediviilud sibulamoosiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga.

3. Vala segu õliga määritud 28 cm läbimõõduga ahjuvormi ja pudista peale feta. Kata sulatatud ja kergelt lahti rullitud lehttainaga.

4. Küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit, kuni tainas on kena ja kuldpruun. Kummuta pirukas alusele ja kaunista rosmariiniokstega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga