Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sibulamoos

Retsept
500 g Hakitud punased sibulad
0.75 dl Oliiviõli
0.5 tl Sool
1 tk Loorberileht
Tüümianioks
2 spl Mesi
4 spl Suhkur
0.5 dl Palsamiäädikas
u 0,3 l

1. Kuumuta sibulaid õlis ja hauta kaane all poole tl soolaga u 15 minutit, kuni need on pehmed. Lisa loorber ja tüümian ja sega läbi. Lisa mesi ja suhkur ja lase 5–6 minutit podiseda.

2. Lisa äädikas ja kuumuta segades u 5 minutit, kuni moos on kena ja läikiv. Võta tüümianioksad ja loorberileht välja, vala purki ja jahuta.

Märksõnad

oospajubrittsibulam

KOMMENTAARID

Ddd 02.sept 2018 20:19
Superhea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana