Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kaalikarösti

Argitoidud

Kaalikarösti

Epp Mihkels Värvikad juurikad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Press
Kaalikarösti on toit, mis sobib iseseisvaks eineks värske salati ja mõne hea kastmega või siis hoopiski kõrvalroaks. Pannitäiest röstist jätkub sektoritena serveerides neljale, muidu piisab kahele. Rösti õnnestumisele aitab kaasa, kui juurvili on jämedalt riivitud ja hästi kuivaks pigistatud.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Keskmine kaalikas
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
50 g Või
1 spl Õli
Sool
Must pipar
1. Riivi kaalikas jämeda riiviga. Lõika sibul pikuti pooleks ja viiluta pikuti võimalikult õhukesteks ribadeks. Haki küüslauk. Sega juurvili ja vajuta läbi mitmekordse majapidamispaberi võimalikult kuivaks.

2. Kuumuta pannil õli ja või ning jaota köögiviljasegu ühtlaselt pannile. Küpseta üht poolt keskmisel kuumusel 8–10 minutit. Pööra rösti taldriku abil ümber ja küpseta teist poolt sama kaua. Puista peale soola ja pipart ning serveeri.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana