Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-karulaugupuder

Argitoidud

Kartuli-karulaugupuder

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Suur kartul
1 dl Piim
1 spl Karulauguvõi
0.5 tk Väike sibul
0.5 kl Keedetud kruubid
2 spl Või
1. Koori ja keeda kartulid pehmeks.

2. Tambi pudrunuiaga pehmeks massiks.

3. Kuumuta piim väikeses potis võiga ja lisa tampimise käigus kartulitele.

4. Haki sibul, prae koos kruubiga võis. Maitsesta soolaga.

5. Serveerides lisa saadud segu kartulipudrule.

HEA TEADA!
Kellel pole karulauku käepärast, võib selle asendada rohelise sibula või mõne muu meelepärase ürdiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes