Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-panniroog kukeseentega

Argitoidud

Kartuli-panniroog kukeseentega

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Kartul
50 g Porru
1 tk Küüslauguküüs
70 g Kukeseened
Või
1 dl Rõõsk koor 35%
1 spl Õli
Purustatud must pipar
Meresool
Till
Roheline sibul
1. Rebi kukeseened suupärasteks tükkideks.

2. Haki porru ja küüslauk.

3. Lõika keedetud kartulid pooleks.

4. Sulata pannil või, lisa porru, küüslauk ja seened. Prae mõni minut.

5. Seejärel lisa kartulid. Prae veel mõni minut.

6. Lisa rõõsk koor, raputa peale musta jahvatatud pipart. Lisa maitse järgi soola, tilli ja rohelist sibulat.

7. Kuumuta seni, kuni koor pakseneb.

HEA TEADA!
Panniroogades on alati mõistlik kasutada eelmisel päeval keedetud kartulit. Toitu sobivad hästi nii võiga hoidistatud kui ka värsked kukeseened.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes