Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koorene lõhesupp värskete köögiviljadega

Argitoidud

Koorene lõhesupp värskete köögiviljadega

Tiina Lebane Lõhe ja forell
PrindiSoovita sõbrale
Suve esimestest värsketest kartulitest valmistatud kalasupp, mis on tänu rõõsa koore ja punase kala rammule toekas ja ülimaitsev kõhutäis!

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g Värsked kartulid
200 g Noored porgandid
300 g Värske lillkapsas
200 g Värske kapsas
30 g Või
1.7 l Vesi
1 spl Puljongipulber
5 tk Vürtspipratera
1 tl Sool
0.5 tl Suhkur
2 dl Rõõsk koor 35%
200 g Värsked herned
500 g Kuubikuteks lõigatud värske lõhe või forell
Hakitud värske maitseroheline
1. Puhasta ja tükelda köögiviljad. Sulata poti põhjas või ja hauta selles köögivilju (väljaarvatud herneid) 7–8 minutit, aeg-ajalt segades. Lisa vesi, puljongipulber, vürtspiprad ja herned ning keeda tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed.

2. Lisa vahukoor ja kuumuta keemiseni. Lisa potti kalatükid. Suppi ei ole vaja enam keeta, lase sellel vaid kuumal pliidil kaane all 10–15 minutit haududa, kuni ka kalatükid on läbi küpsenud.

3. Puista potti ja taldrikupõhja värsket hakitud maitserohelist ja söö kohe.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga