Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Miniburgerid kalkuni ja punase kapsa salatiga

Argitoidud

Miniburgerid kalkuni ja punase kapsa salatiga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
400 g Hakitud kalkuni kintsuliha
1 tk Muna
2 tk Hakitud rohelise sibula vars
2 tk Pressitud või peenelt hakitud küüslauguküüs
1 tl Kuivatatud tüümian
SALAT
300 g Punanae kapsas
1 tk Õun
1 tk Kooritud porgand
2 spl Majonees
2 spl Oliivõli
Sidrunimahl
LISAKS
8 tk Minikukkel
1 dl Majonees
1 spl Terasinep
8 tk Cheddari juustu viil
1. Haki kapsas peenikesteks ribadeks, riivi õun ja porgand jämedalt. Sega ülejäänud koostisainetega ja maitsesta soolapipraga. Lase 20 minutit maitsestuda.

2. Sega kokku kotlettide koostisosad ja maitsesta soola-pipraga. Vormi burgerimõõtu kotletid ja pruunista need pannil mõlemalt poolt. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures veel 7–8 minutit.

3. Soojenda kukleid kergelt ahjus.

4. Sega majonees terasinepiga ja määri kergelt mõlemad kuklipooled. Tõsta kukli alumisele osale supilusikatäis kapsasalatit, sellele juustuviil ning peale kotlet. Soovi korral võid juurde torgata ka krõbeda peekoniviilu. Kata teise burgeripoolega ja serveeri koos järele jäänud kapsasalatiga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga