Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soe kana-nuudlisalat

Argitoidud

Soe kana-nuudlisalat

Pille Enden Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiire lihtne roog argiõhtuks. Kui oled kana hommikul või eelmisel õhtul marinaadi pannud, läheb õhtusöögi tegemine kiiresti. Peale kurgi-porgandi võid roale lisada ka idusid, spinatilehti ja muud meelepärast.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Kanafilee
300 g Muna- või riisinuudlid
1 spl Õli
2 tk Porgand
2 tk Lühike kurk
MARINAAD
4 tk Rohelise sibula vars
2 tk Purustatud küüslauguküüs
1 dl Hele sojakaste
2 spl Pruun suhkur
1 spl Laimimahl
2 tk Anšoovisefilee
0.5 tl Jahvatatud paprika
1. Lõika kanafileed õhukesteks viiludeks, pane karpi või kilekotti ja vala peale pool marinaadist (ülejäänu jäta serveerimiseks). Raputa kotti või karpi korralikult ning jäta 30 minutiks toasooja seisma. Kanafileed võid marinaadi panna ka eelmisel õhtul, siis hoia neid külmkapis.



2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks vastavalt pakendil olevale juhendile. Nõruta ja loputa külma veega, nõruta veel kord.


3. Haki rohelise sibula valged otsad ja sega ülejäänud marinaadiainetega.


4. Kuumuta pannil õli, prae kanafileed kiiresti mõlemalt poolt pruuniks, vajadusel mitmes jaos. Porganditest ja kurgist tõmba juurviljakoorijaga õhukesed ribad. Tõsta nuudlid taldrikule, pane peale kanafileetükid ja porgandid-kurgid. Nirista üle kõrvalepandud marinaadis sibulatega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana