Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jalopenoga marineeritud räimed

Argitoidud

Jalopenoga marineeritud räimed

Merrit Kiho Tšilli
PrindiSoovita sõbrale
Miks mitte muuta tavaline praetud ja marineeritud räim jalapenode abil vahelduseks lõunamaiseks maiuspalaks?

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Värsked räimed
Santa Maria kivisool
Muna
Nisujahu
Oliiviõli
MARINAAD
1 l Vesi
1 tk Õhukeseks viilutatud porgand
1 tk Õhukeseks viilutatud sibul
1.5 spl Santa Maria kivisool
3.5 spl Suhkur
2 spl Äädikas 30%
3 tk Viilutatud jalopenokaun
10 tk Uhmerdatud Santa Maria vürtsitera
10 tk Santa Maria pipratera
8 tk Uhmerdatud Santa Maria kadakamari
8 tk Santa Maria nelgitera
4 tk Santa Maria loorberileht
1. Puhasta räimed, loputa külma veega, nõruta ja aseta kaussi, raputa peale pisut soola ning lase kuni tunnike seista.

2. Keeda marinaadi tasasel tulel 5–6 minutit.

3. Paneeri räimed munas ja jahus, prae oliiviõlis kuldpruuniks ja tõsta marinaadi. Lase jahtuda ja siis võidki juba mekutada. Uuel päeval on veel paremad.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga