Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lihaleib

Poevorstidele eelistan ma ise tehtud lihaleiba. Saad sellele lisada ka oliive, juustu või köögivilju – mida just hing ihkab!

üle 60 min

1,5 tundi

Retsept
800 g Taine sealiha
200 g Suitsupeekon
1 tl Majoraan
2 spl Maisijahu
1 dl Külm vesi
2 tl Sool
1 tl Must pipar
Või
10 viilu

1. Valmista lihast hakkliha. Lase ka peekon läbi hakklihamasina. Pane kõik ained mikserinõusse. Mikserda tugeval kiirusel minutike.

2. Määri leivavorm võiga ja täida lihaseguga. Patsuta tainas vormi ja silu pealt märja käega.

3. Lõika tainale noaga sälgud ja pane peale mõned võikuubikud. Küpseta 180-kraadises ahjus 60 minutit.

Märksõnad

lihaleib

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga