Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Punane hakklihasupp

Kiire ja kerge supp, mida teen tavaliselt suurema portsu, sest see on väga maitsev ka järgmisel päeval ja kõik kiidavad kokka!

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Veisehakkliha
2 tk Keskmine porgand
3 tk Keskmine kartul
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Marineeritud kurk
200 g Tomatipasta
1 l Vesi
Sool
Must pipar
Tšilli, soovi korral
1. Pane vesi keema. Tükelda kartul, porgand ja teised koostisained. Lisa vette porgand ja kartul.

2. Pruunista pannil hakkliha koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa pannile ka tükeldatud kurk ja tomatipasta, sega ühtlaseks ning pane saadud segu potti.

3. Keeda, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga.

Märksõnad

hakklihasupppunane

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat