Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Punane hakklihasupp

Kiire ja kerge supp, mida teen tavaliselt suurema portsu, sest see on väga maitsev ka järgmisel päeval ja kõik kiidavad kokka!

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Veisehakkliha
2 tk Keskmine porgand
3 tk Keskmine kartul
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Marineeritud kurk
200 g Tomatipasta
1 l Vesi
Sool
Must pipar
Tšilli, soovi korral
1. Pane vesi keema. Tükelda kartul, porgand ja teised koostisained. Lisa vette porgand ja kartul.

2. Pruunista pannil hakkliha koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa pannile ka tükeldatud kurk ja tomatipasta, sega ühtlaseks ning pane saadud segu potti.

3. Keeda, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga.

Märksõnad

hakklihasupppunane

KOMMENTAARID

AlicE 01.juuli 2018 21:02
Väga hea supp
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga