Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanatasku seente ja spinatiga

Argitoidud

Kanatasku seente ja spinatiga

Ants Kraus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne kanafilee saab tänu täidisele juurde mahlasust ja põnevat maitset. Sügisel proovi rooga kindlasti ka meie metsade seentega.
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
200 g Pehme koorejuust
200 g Viilutatud peekon
1 kimp Spinat
4 tk Suur šampinjon
Värskelt jahvatatud must pipar
Meresool
1. Tee igasse fileesse terava noaga sisselõige, nii et moodustub tasku.

2. Lõika seened õhukesteks viiludeks ja 4–5 viilu peekonit väikesteks kuubikuteks. Tükelda spinat, sega kokku seente ja peekoniga. Maitsesta soola-pipraga. Sega juurde juust.

3. Täida fileed saadud seguga, kinnita tikuga ja keera igaühe ümber kaks riba peekonit. Lao fileed tihedalt vormi ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes