Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanapasta peekoniga

Argitoidud

Kanapasta peekoniga

Karmen Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne, aga väga maitsev pastaroog kanaga. Kevadel tuleb see eriti hea karulauguga, muul ajal saad roale kauni rohelise värvi anda peterselli või rohelise sibulaga.
Retsept
portsjonile
1 pk Täisterapasta
150 g Peekon
350 g Kana
3 spl Tomatipasta
2 dl Rõõsk koor 35%
Pune
Sool
Must pipar
Riivitud juust
Parmesan
Maitseroheline (petersell, roheline sibul, karulauk)
1. Tükelda kana ja peekon kuubikuteks. Prae peekon pannil õlis, lisa kanakuubikud ja pruunista need samuti. Maitsesta soola- pipraga.

2. Kui kana ja peekon on küpsed, lisa pannile tomatipasta, rõõsk koor ja pune. Lisa koort nii palju, et kastme värv on roosakas. Kuumuta mõni minut, kalla kaste keedetud pasta hulka ja kuumuta kõik koos korra läbi.

3. Lõpus lisa ka natuke riivjuustu ja sega roog läbi. Serveeri

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga