Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Apelsinimahla ja jalapenopulbriga marineeritud krevetisalat

Argitoidud

Apelsinimahla ja jalapenopulbriga marineeritud krevetisalat

Merrit Kiho Tšilli
PrindiSoovita sõbrale
Krevett ja avokaado on nii tavapärane salatikooslus, et sellega ei üllata enam kedagi. Väikese vimka toob tavapärasusse apelsinimahla ja jalapenoga marineerimine. Kui on tegu külmutatud krevettidega, lase neil enne külmkapis sulada. Hoia neid kausi kohal sõelal – siis ei jää krevetid vesiseks.

üle 60 min

2 tundi

Retsept
portsjonile
1 tk Apelsini mahl
1 tl Jahvatatud jalopeno
250 g Kooritud krevetid
1 tk Avokaado
3 spl Granaatõunaseemned
Kaunistuseks till
2 sl Majonees
1. Sega apelsinimahla sisse jalapeno, vala sinna juurde krevetid ja hoia tund kuni paar külmkapis.

2. Koori ja tükelda avokaado serveerimisnõusse, nirista vähekese marinaadiseguga üle, tõsta krevetid juurde, lisa mõned lusikatäied majoneesi ning kaunista tilli ja granaatõunaseemnetega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga