Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kolme šokolaadi brownie

Argitoidud

Kolme šokolaadi brownie

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Brownied on šokolaadisõprade suured lemmikud! See kook on lausa kolme erisuguse šokolaadi ja pähklitega ning seda ei tohiks kindlasti üle küpsetada!
Retsept
350 g Tume mõru šokolaad (70%)
150 g Külm või
1.5 dl Pruun suhkur
2 tk Muna
1 dl Hapukoor
3.5 dl Nisujahu
100 g Kreeka pähklid
100 g Valge šokolaad
50 g Piimašokolaad
16 tk

1. Vooderda 20 x 20 cm ahjuvorm küpsetuspaberiga. Kuumuta suure poti põhjas või ja tõsta kõrvale, sulata selles 300 g hakitud mõru šokolaadi, sega, kuni see sulab, ja jäta jahtuma.

2. Lisa suhkur ja lahti klopitud munad, sega läbi. Lisa ka hapukoor ja jahu, sega. Viimasena lisa hakitud pähklid ja nii tume, valge kui ka piimašokolaad. Sega ja tõsta tainas vormi.

3. Küpseta 180 kraadi juures 20–30 minutit. Seest peaks kook jääma pehmeks, see tahkub alles jahtudes.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes