Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Part Wellingtoni moodi

Argitoidud

Part Wellingtoni moodi

Anett Velsberg Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
1 tk Pardi rinnafilee
1 tk Muna
1 tl Piim
500 g Pärmi lehttainas
KUIVSEGU
10 tk Kadakmari
1 tl Tüümian
1 tl Musta pipra terad
0.5 tl Sool
TÄIDIS
12 tk Pruun šampinjon
2 tk Šalottsibul
1 tk Väiksem sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Loorberileht
Sool
Must pipar
1. Purusta uhmris kõik kuivsegu koostisosad. Tee terava noaga pardifilee nahapoolele sisselõiked ning hõõru purustatud maitseained lihale. Kuumuta pann, pane part, nahapool all, pannile ja lase rasval umbes 4 minutit välja sulada. Siis pruunista paar minutit fileed ka teiselt küljelt ning tõsta lõikelauale.

2. Haki šampinjonid, sibulad ning küüslauk väga peenelt. Prae segu pannil pardirasva sees, lisa loorberileht ning maitsesta soola ja pipraga.

3. Rulli tainas õhukesemaks, lõika terava noaga vastavalt pardifilee suurusele ovaalne kuju ning tõsta seenetäidis taina paremale poolele. Aseta täidisele filee ning tõsta taina vasak pool üle parema. Sulge ääred ning pintselda pealt piima-munaseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus 18 minutit.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga