Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Helbepuder sibula, seente ja parmesaniga

Argitoidud

Helbepuder sibula, seente ja parmesaniga

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Hommikupuder on üsna argine ja tavaline toit, kuid kindlasti tekitab parajalt elevust kaerahelbepuder, mis on serveeritud seente, sibula, juustu ja oliiviõliga. Kui esmalt ehk isegi kukalt kratsima panev kooslus tundub veidi harjumatu, siis tasub kindlasti proovida. Võib juhtuda, et pärast selle pudru proovimist nihkub tavapärane moosiga puder putrude pjedestaalil kindlalt allapoole.

kuni 20 min

Retsept
1 tk Hakitud sibul
1 peotäis Väiksemad šampinjonid, vajadusel tükeldatuna
3 dl Keedetud Veski Mati ÖKO täisterakaerahelbed rukkikliiga
Riivitud parmesan
Oliiviõli
Soolahalebad
Hauta sibulat õlis keskmisel kuumusel mõni minut, lisa siis seened ja prae ka need parajalt küpseks. Sega juurde keedetud helbed ning sega kuumutades läbi. Järgmisena lisa parmesan ning sega pudru sisse. Lase juustul sulada. Maitsesta soola ja pipraga, nirista serveerides peale oliiviõli ja lisa parmesanilaaste.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes