Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soolalõhe astelpajumarjadega

Argitoidud

Soolalõhe astelpajumarjadega

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kaunis ja hõrk peolaua ehe. Maitseb oivaliselt nii kuumade kartulitega kui ka röstsaia peal hommikukohvi kõrvale.
Retsept
portsjonile
600 g Lõhefilee
2 spl Meresool
1 spl Suhkur
0.5 tl Must pipar
2 dl Külmutatud astelpajumarjad
1. Puhasta lõhefilee luudest ja poolita. Sega kokku maitsesegu ja puista mõlemale fileele. Purusta marju väheke kahvliga ja laota kalale.

2. Tõsta fileetükid vastakuti, nahapool peal ja all. Keera tihedalt fooliumisse ja pane külmkappi kerge pressi alla ööpäevaks.

3. Serveerimiseks pühi marjad pealt ära ja lõika kala õhukesteks viiludeks. Nirista peale väheke head oliiviõli ja jahvata veskist pipart peale. Kaunista astelpajumarjade ja hakitud ürtidega.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette