Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sidrunimekiga eskalopp parmesani-seedermänniseemnete paneeringus

Argitoidud

Sidrunimekiga eskalopp parmesani-seedermänniseemnete paneeringus

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Põneva maitse ja krõbeda koorikuga sealiha valmib üsna kiiresti. Paneeringu võid eelmisel õhtul valmis teha ja liha ära paneerida, nii läheb söögivalmistamine eriti kiiresti. Keeda kõrvale kartulit või riisi või serveeri värske salatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g Seavälisfilee
3 tk Saia viil
2 tk Värskelt riivitud sidruni koor
50 g Riivitud parmesan
50 g Seedermänniseemned
2 tk Rosmariinioks
3 spl Nisujahu
1 tk Muna
Praadimiseks õli
4 tk Sidruniviil
1. Lõika filee 4 viiluks, pane need toidukile vahele ja vasarda 5 mm paksuseks.

2. Pane sai, sidrunikoor, parmesan, seedermänniseemned ja rosmariinilehed kombaini ning töötle puruks. Vala ühele taldrikule puru, teisele lahtiklopitud muna, kolmandale jahu.

3. Maitsesta liha soola ja pipraga, paneeri esmalt jahus, siis munas ja lõpuks purus. Kuumuta pannil õli ja prae lihaviilud 3–4 minutiga kummaltki poolt kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri sidruniviiludega.

KOMMENTAARID

Mari 18.jaan 2017 10:05
Väga hea oli! Ostsin valmis fileelõigud, 9tk oli (600g). Neli kuivatatud saiaviilu, 4 rosmariinioksa, ühe suure sidruni riivitud koor (seda on küll ja küll, maitse on tugevalt tunda) kõik muu jäi samaks. Praadida ühelt poolt max 2-3 min.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga