Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vanavanaema marineeritud räimed

Argitoidud

Vanavanaema marineeritud räimed

Ingrem Raidjõe Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jüri Seljamaa
Ehk saab sellest teiegi peres üks lemmikretsepte marineeritud räimede tegemisel?

üle 60 min

Retsept
1 kg Puhastamata räimed
SOOLVESI
0.5 l Vesi
1 spl Sool
MARINAAD
0.5 l Vesi
1 spl Sool
1 spl Äädikas
1 spl Suhkur
1 tk Sibul
5 tk Pipratera
Loorberileht
1. Lahusta sool vees – soolvesi peaks maitsema nagu parajalt soolane supp. Puhasta ja pese räimed ning vala soolvesi peale. Pane 24 tunniks külmkappi seisma.

2. Marinaadi jaoks lahusta vees sool, lisa äädikas ja suhkur. Maitse, et kõik oleks tasakaalus. Lisa marinaadile ratasteks lõigatud sibul, pipraterad ja loorberileht. Nõruta räimed soolveest. Vala marinaad kaladele ning pane uuesti 24 tunniks külmkappi seisma.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga