Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kiudainerikas näkileib

Argitoidud

Kiudainerikas näkileib

Kati Jaakonen Leivaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jami Jaakonen
Kiudainerikas leib on gluteenivaba ning oma nimele kohaselt sobib sportliku ja tervisliku eluviisiga. Proovi ja saa innustust!
Retsept
125 g Või
1 dl Külmpressitud kookosõli
2 spl Purustatud linaseemned
1.5 dl Päevalilleseemned
100 g Mandlilaastud või purustatud mandlid
1 spl Vesi
5 tk Muna
1 spl Köömned
1 tl Meresool
12 tk

1. Sulata või ja külmpressitud kookosõli. Sega juurde purustatud linaseemned, päevalilleseemned, mandlilaastud või purustatud mandlid, vesi, munad, köömned ja meresool.

2. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 175-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

3. Lase leival ahjuplaadil kõvaks tõmbuda. Naudi!

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes