Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seasaba õlle-sinepikastmes

Argitoidud

Seasaba õlle-sinepikastmes

Ilmar Räni Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Laan
Retsept
portsjonile
0.5 kg Seasaba
Kivisool
Santa Maria Tellicerry pipar
2 spl Toiduõli
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 tk Varssellerivars
Küüslauk
Tume stout-tüüpi õlu
Petersell
2 tl Kuivatatud tüümian
1 spl Dijoni sinep
1. Eelkuumuta ahi 150 kraadini. Lõika seasaba kolmeks võrdseks tükiks, maitsesta soola ja pipraga, pruunista paksupõhjalises potis ühtlaselt ja tõsta kõrvale. Lisa potti hakitud sibul, porgand, seller ja küüslauk ning kuumuta aeg-ajalt segades umbes 5 minutit. Seejärel lisa köögiviljadele seasabatükid, õlu, petersell ja pool tüümianikogusest. Sulge pott kaanega ja hauta ahjus 2 tundi, kuni liha on täiesti pehme.

2. Tõsta lihatükid taldrikule ja kata fooliumiga.

3. Püreesta potti jäänud köögiviljad ühtlaseks kastmeks, lisa sinep ja ülejäänud tüümian, sega läbi ja serveeri koos lihaga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga