Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lihtne pardi-confit

Argitoidud

Lihtne pardi-confit

Ilmar Räni Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Laan

üle 60 min

Retsept
portsjonile
6 tk Pardikoib
2 tl Meresool
2 tl Jahvatatud must pipar
1 tl Tüümian
2 tk Loorberileht (purustatud)
1. Sega omavahel maitseained, hõõru saadud segu pardikoibadele ja lase vähemalt paar tundi, parem üleöö maitsestuda.

2. Eelkuumuta ahi 160 kraadini. Aseta pardikoivad, nahk allpool, külmale malmpannile ja soojenda pliit keskmise kuumuseni. Lase vaikselt praadida umbes 20 minutit, kuni pannil olevat katab u 1 cm paksune rasvakiht. Seejärel pööra koivad ümber, kata fooliumiga, tõsta ahju ja küpseta umbes 2 tundi.

3. Eemalda foolium ja küpseta liha veel 45–60 minutit, et koivad ilusti pruunistuksid. Serveeri koos kartulipudru või röstitud köögiviljadega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga