Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Heeringas kumkvaadi ja kolme pipraga

Argitoidud

Heeringas kumkvaadi ja kolme pipraga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ühe ööpäevaga jõuad valmis marineerida maitsva heeringa peolauale. Sobib nii mustale leivale kui ka koos rammusa hapukoorega kuuma keedetud kartuli kõrvale.
Retsept
portsjonile
400 g Õrnsoolaheeringas
2 tk Punane sibul soovi korral
MARINAAD
2 spl Suhkur
3 tl Kange äädikas 35%
1.5 dl Külm vesi
4 tk Kumkvaat
0.5 tl Roseepipar
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Vürtspipar
1. Kuumuta keemiseni vesi, suhkur ja äädikas. Pese kumkvaadid ja viiluta õhukeselt. Sega koos vürtsidega marinaadi. Lase jahtuda.

2. Viiluta heeringad, soovi korral ka sibulad, ja lao marinaadiainetega kihiti purki. Lase vähemalt ööpäev külmas maitsestuda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes